Kaisan tarina

By 12.maaliskuuta 2018Asiakkaiden kertomaa

Minun tarinani

Tarinani on hyvin tyypillinen ja uskon, että monen on helppo samaistua siihen.

Takana on lukuisia erilaisia dieettejä, painon jojoilua, liikuntaa ja liikkumattomuutta. Olen aina innostunut kaikesta uudesta satasella ja välillä onnistunutkin liikunta-, tai laihdutusprojekteissa, mutta sitten kaikki on vaan töpännyt johonkin, milloin lomaan, milloin flunssaan ja milloin mihinkin.

Muutama vuosi sitten sairastuin ikävään suolistosairauteen, divertikuloosiin. Tilanne oli jo niin paha, että olin leikkausjonossa odottelemassa leikkausaikaa. Onneksi leikkaava kirurgi ehdotti leikkausajan lykkäystä ja eteenpäin menoa ruokavalion ja liikunnan avulla.

Nyt oli viimeinen hetki pysähtyä miettimään, että mitä minä oikeasti voin tehdä oman hyvinvointini ja terveyteni eteen.

Aloin kiinnittämään entistä enemmän huomioita ruokavalioon ja pääsin mukaan loistavaan kuntosaliryhmään, jonka kanssa treenattiin ja tsempattiin toisiamme kevätkausi, kunnes koitti kesä ja se maaginen lomakausi.

Tuona kesänä muutimme Villähteelle ja edessä oli taas pohdinta, että mihinkäs sitä nyt voisi suunnata liikkumaan. Somessa oli vilahdellut juttuja Vahvasti Mieleen liikuntapaikasta ja tuntitarjonta näytti erittäin mielenkiintoiselta. Olin jo tiedostanut sen, että yksin en tule onnistumaan tai säilyttämään liikuntaintoa, joten VM tuntui siinä hetkessä juuri oikealta paikalta minulle.

Rohkaisin mieleni ja varasin paikan kuntovoimailutunnille. Vastaanotto oli erittäin lämmin ja tunsin heti oloni tosi kotoisaksi. Ensimmäisestä tunnista jäi heti ihan loistava fiilis. Muistan kuinka ohjaaja kehui ja opasti ja mikä erityisesti lämmitti mieltä, niin minua puhuteltiin nimellä – erittäin pieni asia, mutta erittäin merkityksellinen. Tuli sellainen olo, että hitsi nämä tyypit tekevät tätä hommaa minua varten.

Ensimmäiset kuukaudet olivat fyysisesti erittäin rankkoja. Lihaskunto oli päässyt rapistumaan ja olo oli kaikkea muuta kuin euforinen, mutta joku voima pakotti vain jatkamaan.
Kunnon kohetessa uskaltauduin kokeilemaan eri tunteja ja pikku hiljaa se kehittyminen alkoi tuntumaan ja näkymään.

Syksyllä lähdin mukaan ryhmävalmennukseen, joka avasi silmät monen asian suhteen. Valmennuksen myötä opin ajattelemaan asioita ihan eri tavalla. Opin ymmärtämään, ettei se vaa’an lukema ole se juttu. Paljon tärkeämpää on voida hyvin ja olla energinen. Valmennuksen jälkeen olen ollut paljon armollisempi itselleni monenkin asian suhteen.

Tästä ensimmäisestä kerrasta on nyt kahdeksan kuukautta aikaa. Tähän kahdeksaan kuukauteen on mahtunut lukuisia treenitunteja, teemapäiviä, kursseja, VM:n vierailu työpaikallani ja nyt on menossa henkilökohtainen valmennus. Eli VM on vienyt mennessään koko naisen.

Asetin ryhmävalmennuksessa itselleni tavoitteen, että liikunnasta tulisi osa arkea ja niin siitä on tullut. Jo muutaman päivän tauko aiheuttaa ihmeellistä levottomuutta. Ihan huippua!

En oikein osaa edes sanoiksi pukea VM:n merkitystä tämän hetkisessä elämässäni. En olisi maailmassa voinut kuvitella, että liikkumisesta tulisi näin luonnollinen osa elämää.
Olen myös niin iloinen kaikista treenikamuista, joihin olen saanut tänä aikana tutustua.
Tunneille on aina ihan huippua tulla, kun porukka on hyväntuulista ja tsemppaavaa.
Yhdessä olemme tehneet huikeita suorituksia hammasta purren ja huumorin siivittämänä.
Toivottavasti myös juuri SINÄ tulet mukaan tähän mahtavaan porukkaan!

Ihanaa, liikunnallista ja energistä kevään odotusta kaikille!

Kaisa

X