Varaa kevään virkistyspäivä meiltä!

Työhyvinvointia parantamassa

Vahvasti Mieleen järjestää ikimuistoisia hyvinvointi ja virkistyspäiviä yrityksille ja yhteisöille.

Räätälöimme aina kokonaisuudet asiakkaan toiveet huomioiden. Palvelukokonaisuuksien ja päivien sisältöihin luomme monipuolisen, terveyttä ja hyvinvointia edistävän sisällön.

Teemme yhteistyötä hyvinvointialan ihmisten kanssa joilla osaaminen on korkealla tasolla ja tarjonta monipuolista. Päivien sisältöjen luominen on meille aina suuri ilo ja asiakas keskiössä. Näemme tarpeet kokonaisvaltaisesti ja virkistyspäivä jää aina meillä Vahvasti Mieleen.


Vahvasti mieleen saliEsimerkkipäivä 1

Teema: Kehon ja mielen huoltoa aamuun 

Lempeä kehoa ja mieltä rauhoittava sekä hoitava jooga/syvävenyttely-ohjaus  90 min.

Tämä hetki haastaa meidät pysähtymään paikoilleen ja olemaan läsnä hetkessä. Teemme kehon kireystiloja vapauttavia venyttelyliikeitä rauhassa kehoa kuunnellen.  Tunneilla vapaudutaan kehon jännitystiloista, jolloin energiaa vapautuu muihin asioihin. Syvävenyttely on perinteistä pitkäkestoista venyttelyä, joka on terveellinen tapa hoitaa kehoa syvällisesti. Jokainen tekee liikkeet omaan tahtiin ja voit myös liikkeiden välissä levätä. Harjoitus auttaa palautumaan arjen kiireestä, stressistä ja lisää liikkuvuutta. Rentouttava ja rauhoittava harjoitus sopii kaikenkuntoisille.

Lounas

Lounaan tarjoilee alakerrassa toimiva lounasravintola sekä pitopalvelu RestaNomia

Oma kokoustaminen sekä iltapäiväkahvit ja marjapiirakka

Ryhmän oma kokoustaminen rennosti patjoilla ja fysiopalloilla. Tilassa kangas videotykille. 


Esimerkkipäivä 2

Teema: Liikettä ja  rentoutumista

Virtaa tuova Smoothie tarjoilu

Kehonpainoharjoittelu sekä liikkuvuus

Kehitämme kehonhallintaa sekä syvien ja pinnallisten lihasten aktivoinita. Haastemme kehon tasapainoa ja keskivartalopitoa.  Tunti soveltuu kaikenkuntoisille ja on turvallinen ja hauska tapa liikkua rajoitteista huolimatta. Voiman, kestävyyden, tasapainon, liikuvuuden sekä erityisesti keskivartalon tukilihasten ja kehonhallinnan kehittämiseen tarkoitettu ohjaus.

Kehon ja mielen rentoutus- hetki

Tämä hetki haastaa meidät pysähtymään paikoilleen ja olemaan läsnä hetkessä. Keskitymme kehontuntemusten kuunteluun ja hengityksen tarkkailuun. Rauhallinen ja syvähengity tyynnyttää hermostoa ja auttaa kehoa pysymään paikoillaan.  Vapautamme kehon jännitystiloista, jolloin energiaa vapautuu muihin asioihin

Yhteistä oleilua ja päivällinen takkahuone ja saunaosastolla

Vahvasti Mieleen liikuntapaikan yläkerrassa on viihtyisä takkahuone ja saunaosasto, jonne katamme toivomanne päivällisen tarjolle.

(Takkahuoneen vuokraan kuuluu pyyhkeet 12 hlölle)


Ota yhteyttä ja me suunnittelemme juuri teidän tarpeisiinne sopivan päivän meillä.

info@vahvastimieleen.fi

p. 045 232 6199

Lämpimästi tervetuloa

Pilates by Titta Skofelt Takkahuone ja saunatilatTakkahuone ja saunatilatTakkahuone ja saunatilatTakkahuone ja saunatilat

X