Naprapaatti- ja hierontapalvelut

Naprapaatti Miikka Sallisen vastaanotto

Naprapaatin vastaanotto alkaa alkuhaastattelulla sekä tutkimisella, joiden perusteella on tarkoitus selvittää asiakkaan oireiden alkuperä. Samalla huomioidaan myös mahdollisten jatkotutkimusten tarve. Haastattelun ja tutkimisen perusteella valitaan oireisiin sopiva hoitomuoto. Kyseisiä hoitomuotoja ovat muun muassa lihasten ja pehmytkudosten erilaiset käsittelytekniikat, nivelten mobilisaatio- ja manipulaatiohoidot sekä hermokudoksen mobilisaatiokäsittelyt. Manuaalisen käsittelyn jälkeen naprapaatti ohjaa asiakkaalle tarvittaessa kotiharjoitteita, joiden tarkoituksena on mahdollistaa hoidon jatkuminen myös kotioloissa. Tarvittaessa naprapaatti ohjaa asiakkaalle myös kuntosaliharjoitteita kuntosalilla.

Varaa aika Lue Miikan tarina

HUOM! Voit myös tiedustella MAHDOLLISIA akuuttiaikoja puhelimitse: 050 594 0063 tai s-postilla miikka.sallinen@gmail.com

Lisää infoa www.naprapaattisallinen.fi

Hieroja Heli Häkkinen

Koulutettu hieroja ja urheiluhieroja

4.6.2018 aloitin  Vahvasti Mieleen tiloissa urheiluhierojana. Yritykseni Hierontapalvelu Tupa jumiton tarjoaa klassista-/urheiluhierontaa kaikenikäisille ja kuntoisille asiakkaille. Työssäni käytän apuna mobilisoivia otteita ja fascia käsittelyjä.

Tulevaisuudessa aion kouluttaa itseäni lisää jotta voisin palvella asiakkaitani monipuolisemmin. Palveluihini tulee kinesio-/urheiluteippaausta, sekä rentoutumiseen tarkoitettuja erikoishierontoja.

Ainut asia jonka kanssa joudut elämään koko elämäsi, on oma kehosi! Panosta siihen ja huolla sitä.

Lämpimästi tervetuloa jumittomaan tupaani=)

”Minun luonani kehosi ja mielesi rentoutuu”

Varaa aika Lue Helin tarina

Hinnasto

30 min 30€
50 min 45€
90 min 65€

Joka viides hieronta -15% (ei voi yhdistää muihin alennuksiin)

 

HUOM! Voit myös tiedustella MAHDOLLISIA akuuttiaikoja puhelimitse: 045 107 3323 tai s-postilla tupajumiton@gmail.com