Pilates ja venyttely by Titta Skofelt

Pilates

Pilates on vuosikymmenien saatossa kehitetty huippuunsa hiottu kehonhallintatekniikka, joka vahvistaa syviä vatsalihaksia ja keskivartaloa tehokkaasti, kohentaa ja ylläpitää ryhtiäsi, sekä pitää selkäsi terveenä. Menetelmän avulla voit harjoittaa itsellesi tasapainoisen ja vahvan lihaksiston, sekä joustavat nivelet ja hyvän lihasvenyvyyden. Menetelmän positiiviset vaikutukset ovat havaittavissa melko lyhyessä ajassa, riippuen harjoittelun intesiivisyydestä ja harjoituskertojen määrästä.

Pilates sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille liikkujille, niin liikunnanharrastuksen aloittaville kuin ammattiurheilijoille. Se sopii myös loukkaantumisten jälkeen lihasten vahvistamiseen, sekä henkilöille, jotka haluavat eroon selkä- ja hartiakivuista.

Tuntiaikataulu jaksolle 5.8-29.9.2019

Pilates keskiviikkoisin klo 17.45-18.45

Lempeä Pilates

Lempeä Pilates tunnilla parannetaan ryhtiä, vahvistetaan kehon syviä tukilihaksia ja lisätään lihaksien ja nivelten liikkuvuutta ja elastisuutta.

Tunnilla tehdään venyttely- että stabiloivia harjoitteita erilaisissa alkuasennoissa sekä seisten. Kehontuntemuksen herkkyys vaatii myös hyvän rentoutumisen. Niinpä tunnin aikana keskitytään myös rentouden opetteluun. Opit käyttämään kehoasi taloudellisemmin, ilman turhaa jännitystä. Kehosi joustavuus paranee ja rentoutumisen myötä energiataso kohoaa. Tunti sopii sekä aloittelijoille että jo pilatesta tehneille.Tunnin ohjaa Somatic pilates -opettaja sekä PowerYoga -ohjaaja Titta Skofel

Tuntiaikataulu jaksolle 5.8-29.9.2019

Lempeä Pilates lauantaisin klo 11.30-12.30


Pilateksen starttikurssi  syksy 1/2019 alkaa viikolla 32. Ilmoittautuiminen on avattu, löytyy nettisivujemme kurssit osiosta.

Pilateksen jatkokurssi alkaa viikolla 31. Ilmoittautuminen on avattu, löytyy nettisivujemme kurssit osiosta.


Kehosi huolto- Dynaaminen venyttely

Kehosi huolto/ Dynaaminen venyttely- tunnilla huolletaan kehoa kokonaisvaltaisesti ja monipuolisesti. Keskitymme parantamaan liikkuvuutta toiminnallisin aktiivisin venytyksin nivelten täysiä liikeratoja käyttäen, hyvällä kehon kannatuksella ja lihastoimintaketjuja mukaillen. Liikehallinta- ja liikkuvuusharjoitteet kohdistetaan tarkasti kehon yleisimpiin heikkoihin ja kireisiin alueisiin.

Ohjatuilla kehonhuoltotunneilla saat paljon eväitä myös omatoimiseen huoltoon. Saat tunneilta myös henkilökohtaista ohjausta sekä vinkkejä millä keinoin voit edistää kehittymistäsi kohti elastisempaa kehoa. Tunnin luonne on fyysinen, säilyttäen kuitenkin rauhallisen tunnelman. Tunnin ohjaa Titta Skofelt joka on käynyt FasciaMethod – koulutuksen ja tuo näitä elementtejä mukanaan tunneille.

Kehosi huolto/ Dynaamisen venyttely tuntien hyödyt mm. :

– liikkuvuutesi parantuu

– tapaturmariski pienenee

– palautuminen nopeutuu

– suortuskyky paranee

– kuona-aineet lähtee liikkeelle

– vireystasosi nousee

Tuntiaikataulu jaksolle 5.8-19.9.2019

Kehosi huolto-Dynaaminen venyttely tiistaisin klo 18.45-19.45

Tunnit ohjaa ammattitaitoinen ja suosittu ohjaaja Titta Skofelt.

Titta tekee ohjauksia myös ulkomailla, ja tällöin Pilates tunteja tuuraa Pilates-ohjaajaopiskelijat ja tällöin tunnin hinta kertamaksulla maksaessa -50%

Kehonhuoltotunteja tuuraa Vahvasti Mieleen yrittäjä Tiina Virlander

Tuntikalenteri Lue Titan tarina