Pilates ja venyttely by Titta Skofelt

Pilates

Pilates on vuosikymmenien saatossa kehitetty huippuunsa hiottu kehonhallintatekniikka, joka vahvistaa syviä vatsalihaksia ja keskivartaloa tehokkaasti, kohentaa ja ylläpitää ryhtiäsi, sekä pitää selkäsi terveenä. Menetelmän avulla voit harjoittaa itsellesi tasapainoisen ja vahvan lihaksiston, sekä joustavat nivelet ja hyvän lihasvenyvyyden. Menetelmän positiiviset vaikutukset ovat havaittavissa melko lyhyessä ajassa, riippuen harjoittelun intesiivisyydestä ja harjoituskertojen määrästä.

Pilates sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille liikkujille, niin liikunnanharrastuksen aloittaville kuin ammattiurheilijoille. Se sopii myös loukkaantumisten jälkeen lihasten vahvistamiseen, sekä henkilöille, jotka haluavat eroon selkä- ja hartiakivuista.

Tuntiaikataulu jaksolle 5.8-29.9.2019

Pilates keskiviikkoisin klo 17.45-18.45

Ei tunteja

Ke 21.8

Ke 11.9

Ke 18.9

Lempeä Pilates

Lempeä Pilates tunnilla parannetaan ryhtiä, vahvistetaan kehon syviä tukilihaksia ja lisätään lihaksien ja nivelten liikkuvuutta ja elastisuutta.

Tunnilla tehdään venyttely- että stabiloivia harjoitteita erilaisissa alkuasennoissa sekä seisten. Kehontuntemuksen herkkyys vaatii myös hyvän rentoutumisen. Niinpä tunnin aikana keskitytään myös rentouden opetteluun. Opit käyttämään kehoasi taloudellisemmin, ilman turhaa jännitystä. Kehosi joustavuus paranee ja rentoutumisen myötä energiataso kohoaa. Tunti sopii sekä aloittelijoille että jo pilatesta tehneille.Tunnin ohjaa Somatic pilates -opettaja sekä PowerYoga -ohjaaja Titta Skofel

Tuntiaikataulu jaksolle 5.8-29.9.2019

Lempeä Pilates lauantaisin klo 11.30-12.30

Ei tunteja

La 24.8

La 7.9

La 14.9

La 21.9


Pilateksen starttikurssi  syksy 1/2019 alkaa viikolla 32. Ilmoittautuiminen on avattu, löytyy nettisivujemme kurssit osiosta.

Pilateksen jatkokurssi alkaa viikolla 31. Ilmoittautuminen on avattu, löytyy nettisivujemme kurssit osiosta.


Kehosi huolto- Dynaaminen venyttely

Kehosi huolto/ Dynaaminen venyttely- tunnilla huolletaan monipuolisesti ja laadukkaasti lihaksistoa edistäen kehon hyvinvointia erilaisia menetelmiä käyttäen. Ohjatuilla kehonhuoltotunneilla saat paljon eväitä myös omatoimiseen huoltoon. Saat tunneilta myös henkilökohtaista ohjausta sekä vinkkejä millä keinoin voit edistää kehittymistäsi kohti elastisempaa kehoa. Tunnin luonne on fyysinen, säilyttäen kuitenkin rauhallisen tunnelman. Tunti sopii kaikenkuntoisille. Tunnin ohjaa Titta Skofelt

Kehosi huolto/ Dynaamisen venyttely tuntien hyödyt mm. :

– liikkuvuutesi parantuu

– tapaturmariski pienenee

– palautuminen nopeutuu

– suortuskyky paranee

– kuona-aineet lähtee liikkeelle

– vireystasosi nousee

Tuntiaikataulu jaksolle 5.8-19.9.2019

Kehosi huolto-Dynaaminen venyttely tiistaisin klo 18.45-19.45

Ei tuntia

Ti 20.8

Ti 10.9

Ti 17.9

Tunnit ohjaa ammattitaitoinen ja suosittu ohjaaja Titta Skofelt.

Tuntikalenteri Lue Titan tarina