Pilates ja venyttely by Titta Skofelt

Pilates

Pilates on vuosikymmenien saatossa kehitetty huippuunsa hiottu kehonhallintatekniikka, joka vahvistaa syviä vatsalihaksia ja keskivartaloa tehokkaasti, kohentaa ja ylläpitää ryhtiäsi, sekä pitää selkäsi terveenä. Menetelmän avulla voit harjoittaa itsellesi tasapainoisen ja vahvan lihaksiston, sekä joustavat nivelet ja hyvän lihasvenyvyyden. Menetelmän positiiviset vaikutukset ovat havaittavissa melko lyhyessä ajassa, riippuen harjoittelun intesiivisyydestä ja harjoituskertojen määrästä.

Pilates sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille liikkujille, niin liikunnanharrastuksen aloittaville kuin ammattiurheilijoille. Se sopii myös loukkaantumisten jälkeen lihasten vahvistamiseen, sekä henkilöille, jotka haluavat eroon selkä- ja hartiakivuista.

Pilates keskiviikkoisin klo 17.45-18.45

Terve selkä – Pilates

Terve selkä -Pilates tunnilla parannetaan ryhtiä, vahvistetaan kehon syviä tukilihaksia ja lisätään lihaksien ja nivelten liikkuvuutta ja elastisuutta.

Tunnilla tehdään venyttely- että stabiloivia harjoitteita erilaisissa alkuasennoissa sekä seisten. Kehontuntemuksen herkkyys vaatii myös hyvän rentoutumisen. Niinpä tunnin aikana keskitytään myös rentouden opetteluun. Opit käyttämään kehoasi taloudellisemmin, ilman turhaa jännitystä. Kehosi joustavuus paranee ja rentoutumisen myötä energiataso kohoaa. Tunti sopii sekä aloittelijoille että jo pilatesta tehneille.Tunnin ohjaa Somatic pilates -opettaja sekä PowerYoga -ohjaaja Titta Skof

Terve selkä -Pilates torstaisin klo 17.45-18.45. 17.1.2019 alkaen.

Pilateksen starttikurssi 2/2019 alkaa viikolla 8. Ilmoittautuiminen on avattu, löytyy nettisivujemme ajankohtaista osiosta.

Syvävenyttely

Syvävenyttelytunneilla tehdään kehon kireystiloja vapauttavia venyttelyliikeitä rauhassa kehoa kuunnellen.  Tunneilla vapaudutaan kehon jännitystiloista, jolloin energiaa vapautuu muihin asioihin. Syvävenyttely on perinteistä pitkäkestoista venyttelyä, joka on terveellinen tapa hoitaa kehoa syvällisesti. Jokainen tekee tunnilla liikkeet omaan tahtiin ja voit myös liikkeiden välissä levätä. Syvävenyttely auttaa palautumaan arjen kiireestä, stressistä ja lisää liikkuvuutta. Rentouttava ja rauhoittava sopii kaikenkuntoisille.

Syvävenyttely tiistaisin  klo 18.45-19.45, 15.1.2019 alkaen.

Tunnit ohjaa ammattitaitoinen ja suosittu ohjaaja Titta Skofelt.

Tuntikalenteri Lue Titan tarina