Ravintovalmennus

VM-liikuntapaikka tarjoaa laadukasta ja ammattitaitoista ravintovalmennusta.  Tiina Virlander on suorittanut FIHF:n ravintovalmentajakoulutuksen keväällä 2016. Valmennuksessa asiakkaan tavoitteet ja tarpeet otetaan huomioon yksilöllisesti, räätälöimme kokonaisuuden aina peilaamaan asiakkaan omaa arkea ja elämää.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Mitä on ravintovalmennus?

Haluatko saavuttaa tavoitteesi ja oppia syömään oikein ilman syyllisyyttä ja suorittamista? Ammattilaisen tekemä ravintovalmennussuunnitelma auttaa sinua saavuttamaan pysyviä tuloksia ja samalla opit oikean ateriarytmin ja saat tietoa laadukkaasta ravinnosta.

Ihmisten kiinnostus ja tietous ravitsemusasioita kohtaan on viimeaikoina kasvanut valtavasti. Ravitsemukseen liittyy paljon väittämiä ja mielikuvia, jotka saattavat hämmentää. Mikä oikeasti on terveellistä ja miten kertyneet kilot saa kuriin?

Moni elää jatkuvalla dieetillä, syö pelkää salaattia, välttelee jokaista kahvihuoneen pullaa, tuntee syyllisyyttä pienestä suklaapalasta. Mitään ei kuitenkaan tapahdu, hermo on kireällä, väsyttää, on kaikinpuolin kurja olo. Housun vyötärö kiristää eikä liikkumiseen ole energiaa.

Jos tämä kuulostaa tutulle ja haluat saada aikaan muutoksen, ota yhteyttä!

Ravintovalmentaja tukenasi

Ravintovalmentajan rooli on oikoa virheellisiä käsityksiä ravinnosta ja auttaa asiakasta selkeyttämään kokonaisuutta. Ravintovalmentaja tukee, kannustaa, opastaa ja ohjaa asiakasta saavuttamaan tavoitteensa terveyttä edistäen.

Hyödyt ravintovalmentajasta, jos tavoitteenasi on:

  • Painonhallinta
  • Vireystason nosto
  • Suorituskyvyn parantaminen
  • Terveyden edistäminen

Suosimme pitkiä valmennussuhteita, jotta saavutat pysyviä tuloksia! Tervetuloa mukaan!

 

vadelmia