Ryhmäliikunta

Alkusyksyn tuntikalenteri on voimassa 5.8-29.9.2019 välisen ajan.

Loppusyksyn/alkutalven tuntikalenteri on voimassa 30.9-21.12.2019 välisen ajan ja se julkaistaan syyskuun puolessa välissä.

VM-liikuntapaikka tarjoaa viikottain monipuolista sekä laadukasta ryhmäliikkuntaa joka keskittyy keskivartalon sekä lihaksiston vahvistamiseen, liikkuvuuden lisäämiseen sekä kehonhallinan taitojen parantamiseen. Panostamme myös kehonhuoltoon ja rauhoittumiseen.

Vahvasti Mieleen hyvinvointikeskuksesta löytyy kaksi salia. Salissa 1 ohjataan tehokkaammat tunnit joissa tarvitsemme tilaa sekä välineitä,  ja salissa 1 ohjataan lempeämmät tunnit, tai tunnit joissa ohjaus tehdään lattiatasossa, kuten Pilates ja Yinjooga. Molempiin saleihin tunnelma ja ympäristö on rakennettu tukemaan harjoittelua.

Emme sitouta asiakkaita pitkiin sopimuksiin, vaan voit valita itsellesi sopivimman ratkaisun kertakäynnistä kuukausikorttiin, taikka käyttää 10 tai 5 kerran korttia. Hinnastomme löytyy etusivulta. Ensimmäinen kertasi meillä aina puoleen hintaa.

Tunneillemme varataan paikka nettisivujemme kautta kohdasta Tunnit/Ajanvaraus. Ryhmäliikuntatunnit toteutetaan aina asiakaslähtöisesti pienryhmäohjauksina, siksi paikkoja tunneille vain rajoitetusti. Jos et ole ilmoittautunut tunnille etukäteen, voi olla että paikalle tultaessasi tunti on jo täynnä, joten ole ajoissa liikkeellä, näin mahdollistat varmuudella pääsysi liikkumaan ohjatusti.

Valitettavasti tunti ei toteudu jos tunnille on vain 3 ilmoittautunut. Näin tunti peruuntuu ja siitä lähtee peruutus viesti 60 minuuttia ennen tunnin alkua ja tunti poistuu järjestelmästä.

Voit itse peruuttaa tulosi tunnille 6 h ennen tunnin alkua, tai lähettämällä viestin numeroon 045 232 6199. Hoidathan peruuttamisen ajoissa, niin et vie toisen paikkaa tunnilta.

Tuntikuvaukset 5.8.2019 alkavalle tuntikalenterille

Harjoitushihna+Core taso 1 ja taso 2

Tason 1 tunti sopii aloittelijoille tai jos haluat lisätä teknistä osaamista liikkeiden hallinnassa. Tunnin luonne on rauhallinen jossa välillä nostetaan sykettä tai tehdään vaativampia liikekokonaisuuksia ryhmän tason edetessä.

Tason 2 tunti sopii hyväkuntoisille sekä jo harjoitushihnatunneilla käynneille tai jos haluat kasvattaa teknistä osaamista liikkeiden hallinnassa ja haastaa itseäsi vaativimpiin liikkeisiin. Tunnin luonne on tehokas ja nopea tempoinen.

Harjoitushihna+Core tunneilla käytetään hihnoja, jotka roikkuvat track-telineestä. Hihnojen varassa tehdään lihaskuntoharjoitteita oman kehon painoa käyttäen, välillä myös monipuolistaen harjoitetta muillakin välineillä kuten kahvakuulalla tai vastuskuminauhalla. Teemme tunnilla myös kehoa avaavia venytyksiä, liikkuvuusliikkeitä sekä kestävyyttä kehittäviä HIIT-osioita. VM-harjoitushihnatunnilla pystyt itse säätelemään vastusta ja tehoa. Tunti on loistava tapa kehittää keskivartalopitoa, ja on tästä syystä oiva harrastusmuoto myös niille jotka kärsivät selkävaivoista tai jos lajisi vaatii erityisesti keskivartalon voimaa. Tunnit käyvät niin kovaa treenaaville oheisharjoitteluksi tai palauttavaksi treeniksi.

Tuntiaikataulu:

Maanantaisin klo 18.45-19.45 Harjoitushihna+Core taso 1

Lauantaisin klo 10.15-11.15 Harjoitushihna + Core taso 1

Tiistaisin klo 17.30-18.30 Harjoitushihna + Core taso 2

Voimaharjoittelu ja Voima-ja Crossharjoittelu

Voimaharjoittelu

Voimaharjoittelu tunteja on 3 viikossa + 1 tunti Voima -ja Crossharjoittelu tunti. Näillä tunneilla teemme nousujohteista lihaskuntoharjoittelu tyyppistä treeniä laaditun harjoitusohjelman mukaisesti.

Harjoitusmenetelminä käytämme pääasiassa paikkaharjoittelua perusvoima-alueella tehostaen harjoittelua toistomääriä vaihdellen sekä erikoistekniikoita hyödyntäen.

Harjoittelusuunnitelma huomioi myös kevyemmät viikot sekä sisältää räjähdysvoimaa ja nopeutta tuovia liikekokonaisuuksia, toiminnallisen harjoittelun muotoja, liikkuvuutta lisääviä harjoitteita yms (näitä harjoitteita tehdään enemmän Voima -ja Crossharjoittelu tunnilla). Tämän tunnin tavoite on opastaa sekä kannustaa lihaskuntoharjoitteluun, siksi ohjaus tunnilla on hyvin tekniikkapainoitteista ja saat myös henkilökohtaista ohjausta jolloin harjoittelusi on turvallista. Ohjaajat antavat myös palautetta kehittymisestäsi sekä sparraavat sinua ylittämään itsesi.

Tämä tunti sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekkin treenaajille. Tunnin luonne on rento ja rauhallinen, mutta silti tehokas. Maksimiosallistujamäärä tunnille 16 henkilöä. Varaa paikkasi tunnille ajoissa. HUOM! Osa tunneista toteutetaan pariharjoitteluna!

Voima-ja Crossharjoittelu

Voima -ja Crossharjoittelu tunteja on 1 viikossa + 3 Voimaharjoittelutuntia.Voima -ja Crossharjoittelu tunnilla teemme CrossTraining tyyppistä treeniä, jolloin tunnin luonnetta voidaan luonnehtia raskaaksi. Näillä tunneilla harjoittelu on nousujohteista, monipuolista sekä vauhdikasta ja tukee voimaharjoittelua. Harjoittelusuunnitelma huomioi myös kevyemmät viikot sekä sisältää räjähdysvoimaa ja nopeutta tuovia liikekokonaisuuksia, toiminnallisen harjoittelun muotoja, liikkuvuutta lisääviä harjoitteita yms.

Tunnilla käydään läpi paljon liiketekniikka ja saat myös henkilökohtaista ohjausta jolloin harjoittelusi on turvallista. Ohjaajat antavat myös palautetta kehittymisestäsi sekä sparraavat sinua ylittämään itsesi. Voima -ja Crossharjoittelu tunti sopii niin hyväkuntoisille sekä kokeneemmille treenaajille. Tunnin luonne on myös rento ja tehokas. Maksimiosallistujamäärä tunnille 16 henkilöä. Varaa paikkasi tunnille ajoissa.

Tuntiaikataulu:

Maanantaisin klo 17.30-18.30 Voimaharjoittelu

Torstaisin klo 17.45-18.45

vkosta 35 etenpäin  klo 19-20.00 Voimaharjoittelu

Lauantaisin klo 11.30-12.30 Voimaharjoittelu

Tiistaisin klo 18.45-19.45 Voima-ja Crossharjoittelu HUOM! Tämä tunti poikkeuksellisesti alkusyksyn pois tuntitarjonnasta!!!!

Kiertoharjoittelu

Kiertoharjoittelutunnilla pääset mukaan perinteiseen kuntopiiriin. Radan teemat vaihtelevat esimerkiksi toiminnallisesta harjoittelusta voimanhankintaan ja ketteryydestä kehonpainoharjoitteluun. Yhdellä harjoituskerralla voidaan myös yhdistellä eri elementtejä. Tunti on suosittu, sillä kiertoharjoittelussa on aina loistava tunnelma!

Tuntiaikataulu:

Keskiviikkoisin klo 17.45-8.45

Sunnuntaisin klo 18-19.00

Yinjooga

Yinjooga ohjaaja Reetta Eurasto ohjaa meillä Yinjoogaa perjantai tai sunnuntai illoissa, tarkista aikataulu aina tuntikalenteristamme.

YinJoogatunnilla tehdään kehon kireystiloja vapauttavia liikkeitä lattiatasossa rauhassa kehoa kuunnellen. Tunneilla vapautetaan kehon jännitystiloja, jolloin energiaa vapautuu muihin asioihin. Jokainen tekee tunnilla liikkeet omaan tahtiin ja voit myös liikkeiden välissä levätä. YinJooga auttaa palautumaan arjen kiireestä ja stressistä. Rentouttava ja rauhoittava tunti sopii kaikenkuntoisille.

Tuntiaikataulu:

Perjantai 16.8 klo 19-20.00

Poikkeuksellisesti sunnuntaina 25.8 klo 19-20.00

Perjantai 30.8 klo 19-20.00

Perjantai 6.9 klo 19.30-20.30

Perjantait 13.9-27.9 klo 19-20.00

Lastenjooga

Eityisopettaja ja lasten joogaohjaajaReetta Eurasto pitää lasten joogatunteja seuraavasti.:

Alle kouluikäisille joogaa perjantaisin 45min.

Kouluikäisille  maanantaisin 60min.

Syyslukukauden ilmoittautuminen on avataan heinäkuun 2019 lopussa. Joogat alkaa viikolla 37

Joogamatolle jokainen lapsi voi asettua sellaisena kuin on. Vilkkaammalle liikkujalle joogamatto tarjoaa mahdollisuuden tunnustella rauhallisempaa, kehotietoista liikkumista. Joogamatto tuo myös urheilevan lapsen arkeen vastapainoa niin, kehon- että mielenhuoltoon. Vähemmän liikuvalle ja rajuja lajeja vierastavalle lapselle joogamatto tekee tilaa luoda kehoon liikettä ilman arvottamista, paineita onnistua, tai pelkoa jäädä jalkoihin.

Lapset saavat nykymaailmassa riittävästi harjoitusta kilpailemisesta ja suorittamisesta. Joogamatto saa olla tästä vapaa. Joogahetkessä kaikki ovat tasa-arvoisia lähtökohdista riippumatta.

Lyhyemmistä teemajoogista tai päiväjooga-tapahtumista ilmoitamme aina netisisvuillamme tulevat kurssit ja tapahtumat osiossa.

Pilates ja dynaaminen venyttely by Titta Skofelt

Lue lisää

Tuntikalenteri ja ajanvaraus

Tuntikalenteri

Tuntikalenterin pdf-tiedosto

Tuntikalenteri 5.8.2019 alkaen

TULEVAT KURSSIT JA TAPAHTUMAT

Ei tapahtumia tällä aikavälillä