Haussa Fysioterapeutti Vahvasti Mieleen hyvinvointikeskukseen

By 2.heinäkuuta 2019Sekalaista

Vahvasti Mieleen Oy on hyvinvointikeskus joka toimii keskellä uutta Lahtea Villähteen alueella. Tarjoamme monipuolisia hyvinvoinninpalveluita yksilöille, ryhmille sekä yrityksille.

Palveluihimme kuuluu mm.

  • Ryhmäliikuntatunnit (Yinjooga, Pilates, lihaskuntoharjoittelu yms.)
  • Hierontapalvelut
  • Naprapatiapalvelut
  • Työhyvinvointi -ja virkistyspäivät
  • Kurssit
  • Teemapäivät
  • Yksilö -ja ryhmävalmennukset

Vahvasti Mieleen on toiminut nyt kolme vuotta kehittäen kokoajan toimintaansa hyvinvointikeskuksena. Meille tärkeitä arvoja on laatu, palvelualttius, ammattitaito sekä herkkyys tunnistaa asiakkaiden tarpeet ja toimia niiden mukaan.

Etsimme nyt koulutettua fysioterapeuttia jolla on aito halu toteuttaa työtään ihmisten parissa omalla toiminimellään. Toivomme elämänmyönteistä asennetta, halua kehittää omaa osaamistaan ja yrittäjähenkistä otetta työhön. Toivomme myös fysioterapeutilta valmiutta tehdä ryhmäliikuntaohjauksia/luentoja sekä suunnittelu ja toteutustyötä yhteistyössä muiden ohjaajien kanssa koskien valmennuksiamme, räätälöityjä työhyvinvointipäiviä, teema/kurssipäivä yms.

Vahvasti Mieleen Oy tarjoaa ympäristön jossa on helppo tehdä omaa työtään. Pääset osaksi loistavaa tiimiä jossa kaiken keskiössä on asiakas. Työtä tehdää ilolla, innovatiivisesti ja joustavasti. Olemme pieni yritys jossa kaikkien mielipiteet otetaan huomioon ja sinulla on todella mahdollista vaikuttaa asioihin.

Sinulle on varattu oma valoisa 15 neliön huone, jonka saat sisustaa mieleiseksesi. Tiloistamme löytyy lisäksi Jooga/Pilates-sali, toiminnallinen harjoittelusali, toimistotiloja, keittiö sekä takkahuone-ja saunaosasto.

Jos olet etsimämme henkilö ja haluat tulla innovatiiviseen sekä reippaaseen yrittäjähenkiseen porukkaamme mukaan ota yhteyttä ja kysy lisää:

Tiina Virlander

p.045 232 6199

tiina.virlander@vahvastimieleen.fi

( Vahvasti Mieleen Oy:n omistaja)

 

X