huhtikuu 2019

23huhti18:0019:00Firstbeat hyvinvointianalyysi tiistaina 23.4 klo 18.00

Aika

(Tiistai) 18:00 - 19:00

Lisää

Info

Vahvasti Mieleen järjestää mahdollisuuden teettä laadukas Firstbeat hyvinvointimittaus.

Alkuinfo toteutaan tiistaina 23.4 klo 18-19.00.


Mitä Firstbeat-mittaus on ja mitä siitä hyödyt

Hyvinvointianalyysi on luotettava tutkimukseen perustuva menetelmä. Aanalyysi on kolmen päivän aikana tehtävä mittaus, joka perustuu sydämen sykevälivaihteluun. Sykevälimittaus antaa tietoa

  • fyysisistä ja psyykkisistä stressitekijöistä
  • unen riittävyydestä ja laadusta
  • liikunnan kuormittavuudesta ja kehittävyydestä
  • kestävyyskunnon tasosta

​Mittaus ohjaa hallitsemaan stressiä, palautumaan paremmin ja liikkumaan sopivalla rasitustasolla. Mittauksen avulla löydät tasapainon työn, vapaa-ajan ja levon välille sekä lisäämään voimavarojasi. Mittausten palautteessa annetaan suosituksia ja vinkkejä arkeen stressin vähentämiseksi, jaksamisen parantamiseksi sekä kunnon edistämiseksi.

Monelle Firstbeatmittaus on ollut mullistava kokemus, sillä ihminen on psyko-fyysis-sosiaalinen kokonaisuus ja mieli, keho sekä ympäristö vaikuttaa hyvinvointiimme. Nykyään jo tiedetään miten henkinen puoli vaikuttaa myös fyysiseen puoleen, mutta niiden arviointi itsenäisesti voi olla haastavaa. Luotettavan mittausmenetelmän ansiosta sinulla on mahdollisuus saada syvää tietoa omasta jaksamisesta ja palautumisesta jotta voit rakentaa itsesi näköisen ja sinun tarpeillesi sopivan hyvinvoinnin suunnitelman ja lähteä sitä kohti.

Firstbeatmittaus on myös innostava kokemus ja se antaa motivaatiota oman terveydensä rakentamiseen. Lähde siis mukaan yhteiseen mittausprojektiin meillä ja ilmoittaudu mukaan.


Alkuinfossa käydään läpi mittauksen sisältö sekä kerätään esitiedot. Tämän jälkeen jokaiselle joka ottaa mittauksen lähetetään mittauslaite jonka asiakas aktivoi viikon sisään sen saamisesta. Mittauslaitetta pidetään kolme vuorokautta ja tänä aikana täyttelet myös verkkopäiväkirjaa. Mittauslaite palautetaan kolmen päivän jälkeen palautuskuoressa lähettäjälle.

Mittauslaitteiden henkilökohtaiset analyysit tulee noin kolmessa viikossa ja järjestämme tuloksien yhteisen loppuanalyysin sekä palautteen Vahvasti Mieleen tiloissa toukokuun aikana (tämä päivä varmisuu alkuinfo päivänä)


Vahvasti mieleen sali

Hinta nyt vain 179€

sisältää alkuinfo tilaisuuden, henkilökohtaisen raportin, ryhmäpalautteen, sekä vihersmoothie tarjoilun alku+loppuinfossa.


Ilmoittautuminen

Mainitse kurssin nimi kohtaan “Firstbeat-mittaus”

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Kurssin nimi

Mahdollisia lisätietoja

Lisätietoja antaa

Vahvasti Mieleen Oy

Tiina Virlander

045 232 6199

info@vahvastimieleen.fi


Firstbeat mittaus toteutetaan yhteisyössä Sanna Kasurisen kanssa.

 

X