syyskuu 2019

03syys17:15Hellitä ja Hengitä-palautumisvalmennus alkaa syyskuussa

Aika

(Tiistai) 17:15

Info

Vahvasti Mieleen toteuttaa yhteistyössä RelaTimen valmentajien Sanna Kasurisen sekä Katri Rannan kanssa palautumisvalmennuksen johon ilmoittautuminen on nyt avattu!

Lue lisää alta ja tartu viimeisen ilmoittautumisviikon huipputarjoukseen!!!!!!

Haluatko ennaltaehkäistä mahdollista ylikuormitusta?

Haluatko säilyttää lomafiiliksen ja – energian myös loman jälkeen?

Tutkimuksen mukaan loman rentouttava vaikutus kestää noin pari viikkoa. Lomaa on noin 10% ja arkea 90% vuodesta. Odotatko nyt jo seuraavaa lomaa vai osaatko nauttia ja rentoutua myös arjessasi?

Hellitä ja hengitä -valmennuksesta saat avaimet käyttää palautumistaitoja, joita voit hyödyntää missä ja             milloin vaan.

Tehdään yhdessä arjestasi luxusta!


Hellitä ja Hengitä ryhmävalmennus hyvän palautumisen oppeihin pitää sisällään viisi intensiivistä kertaa tiistai-illoissa klo 17.15-18.45 jossa jokaisella kerralla on oma aihe sekä kotitehtäviä.

Valmennuskurssi sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita omasta palautumisesta ja jaksamisestaan arjessa. Kurssin harjoitteita pystyt hyödyntämään helposti omassa arjessasi. Kurssilla opitaan ymmärtämään, miten tärkeää on pysähtyä ja latautua ja että palautumisella ei tarkoiteta pelkästään nukkumista vaan myös valveilla oloaikana tapahtuvaa palautumista.

Kurssiohjelma:

Tiistai 3.9.2019 Maadoittuminen ja juurtuminen
Osaatko toimia omien voimavarojesi rajoissa kuunnellen itseäsi ja omassa rytmissäsi välittämättä muista? Osaatko hellittää? Koska olet viimeksi pysähtynyt ja kuunnellut itseäsi?
Hiljaisuus johdattaa sinut yhteyteen sinun oman sisimpäsi kanssa. Olet täydellinen juuri sellaisena kuin olet, juuri omana itsenäsi. Pidempänä rentoutuksena autogeeninen rentoutus
+ Kotiharjoite

Tiistai 10.9.2019 Arjen tasapaino
Onko arkesi tasapainossa? Mitkä ovat tasapainoisen arjen terälehdet? Mikä on sinun stressitön paikkasi arjessa? Arjen luxus, mitä se on? Oletko joka päivä lomalla? Alat ymmärtää rentoutumisen ja hengityksen merkityksen ja hyödyt itsellesi. Harjoitellaan mielikuvarentoutuksen käyttöä
+ Kotiharjoite

Tiistai 17.9.2019 Missä sinä olet menossa stressikäyrälläsi?
Mitä stressi on? Tunnistatko itsessäsi stressireaktion? Miten se näyttäytyy?
Hermoston vaikutus palautumiseen ja stressinhallintaan
Tutustutaan jännitä-laukaise –rentoutukseen
+ Kotiharjoite

Tiistai 24.9.209 Liike ja kosketuksen voima
Mitä toiminnallinen palautuminen tarkoittaa? Miten voidaan palautua aktiivisesti mutta kiinnittämällä huomiota hengitykseen ja kehon rentoutumiseen?
Syvään hengittäminen rentouttaa, hengitysharjoituksia voi tehdä myös liikkeessä
Opetellaan palautumaan ja rentoutumaan piikkirullan kanssa. Piikkirullan avulla saat erilaisen tuntuman kehoon. Soveltuu erityisesti selänhartiaseudun lihaskireyksien avaamiseen, kehon kiputilojen lievittämiseen ja rentoutumiseen.
Millainen palautuja sinä olet?
+ Kotiharjoite

Tiistai 1.102019 Miten tästä eteenpäin
Kerrataan opittua
Opittujen taitojen vieminen arkeen
Käytännön vinkkejä ja keskustelua
RelaTime on uusi taukojumppa mielelle ja hermostolle!! Vapauttamalla kehosta jännitykset vapautat myös mielesi! Jos teet koko päivän töitä hartiat kumarassa ja huonossa ryhdissä, se vaikuttaa mielen tilaasi. Koe RelaTimen voima!
Tarina-/musiikkirentoutus


Katri Ranta ja Sanna Kasurinen, Rentoutus – mentaalivalmentajat

Valmentajien erilaiset taustat ja persoonat vaikuttavat paljon asiakkaan oivalluksiin ja samaistumiseen eri tilanteissa. Kaksi valmentajaa on iso voimavara, joka antaa asiakkaille vahvemman oivalluskokemuksen ja valmentajille mahdollisuuden tukea jokaisen yksilön mentaalista kehitystä.

Vahvuutenamme valmentajina on erityisherkkyytemme. Erityisherkkyys antaa meille kyvyn lukea toisia ihmisiä. Huomioimme koulutettavien ryhmää ja valmennettavia mm. kehonkielestä: ilmeistä, eleistä ja asennoista. Näistä asioista saa paljon enemmän tietoa, kuin siitä mitä sanotaan ääneen. Pystymme herkkinä ihmisinä myös huomioimaan erilaisuutta ja yksilöllisyyttä.

Kahden valmentajan voimin pystyy tekemään enemmän huomioita ja havaintoja asiakkaista ja tarttumaan niihin asioihin, jotka nousevat esille. Meidän tavoitteemme valmentajina on saada jokainen valmennettava oivaltamaan ja tunnistamaan, miten reagoi stressiin ja mitkä on itselle sopivat keinot palautua.

Tervetuloa mukaan!


Vahvasti mieleen sali

Kurssin normaali hinta 199€

Nyt kurssi hintaan 149€ 

(ilmoittaudu mukaan viimeistään sunnuntaina 1.9.2019 mennessä)

Valmennuskerrat sisältävät luento-osuuksia, käytännön tehtäviä ja useita palautumisharjoituksia. Saat kurssilta mukaasi materiaalia, Gymstickin piikkirullan sekä lasisen korkealaatuisen juomapullon (tuotteiden ovh yhteensä 65,80eur).

Kurssi toteutetaan Vahvasti Mieleen-hyvinvointikeskuksen viihtyisissä tiloissa kauniissa mentaalisalissa. Vahvasti Mieleen on hyvien liikenneyhteysien päässä Villähteellä, keskellä uutta Lahden aluetta ja meillä on ilmainen pysäköinti. Kurssin voi maksaa myös seuraavilla etukorteilla/seteleillä: Smartum, E-passi, Virike, Eazybreak.


 ILMOITTAUTUMINEN:

Kurssin nimi: “Hellitä ja Hengitä-palautumisvalmennus”

Huomioithan että ilmoittautumisesi on sitova.

Lisätietoja antaa

Tiina Virlander 045 232 6199

tiina.virlander@vahvastimieleen.fi

(Kurssi toteutetaan jos osallistujia vähintään 10 )

X