syyskuu 2019

09syys18:45Koululaisten jooga syyslukukausi 2019

Aika

(Maanantai) 18:45

Info

Vahvasti Mieleen toteuttaa lasten joogaohjaukset yhteistyössä erityisopettaja ja lasten joogaohjaaja Reetta Euraston kanssa.

 Syyslukukausi aloitetaan syyskuussa 2019, viikolla 37 ( Maanantaina 9.9.2019)

Tervetuloa niin uudet sekä vanhat joogailijat=)

Joogamatolle jokainen lapsi voi asettua sellaisena kuin on. Vilkkaammalle liikkujalle joogamatto tarjoaa mahdollisuuden tunnustella rauhallisempaa, kehotietoista liikkumista sekä tukee läsnäolon merkitystä.

Joogamatto tuo myös urheilevan lapsen arkeen vastapainoa niin kehon- että mielenhuoltoon.
Vähemmän liikkuvalle ja rajuja lajeja vierastavalle lapselle joogamatto tekee tilaa luoda kehoon liikettä ilman arvottamista, paineita onnistua, tai pelkoa jäädä jalkoihin.

Lapset saavat nykymaailmassa riittävästi harjoitusta kilpailemisesta ja suorittamisesta. Joogamatto saa olla tästä vapaa. Joogahetkessä kaikki ovat tasa-arvoisia lähtökohdista riippumatta.

 


Lasten Joogasta

Lastenjoogatunti on yhdistelmä mielikuvitusmatkaa ja hengitystä istutettuna joogan lempeisiin liikkeisiin. Tunnilla mukana kulkeva tarina antaa lapselle luvan heittäytyä kehollaan ja mielellään mukaan tarinan aiheen mielikuvitusmaailmaan.

Lastenjoogalla voidaan lisätä kehon liikkuvuutta ja voimaa, tukea kehotietoisuutta ja kehonhallintaa. Joogahetki tukee positiivisen minäkuvan muodostamista. Lastenjooga vahvistaa tutkitusti keskittymisen tasoa ja tukee läsnäolon taitoja. Joogalla ja hengityksellä voidaan harjoittaa kehoa ja mieltä, samalla ne tukevat myös lapsen tunne-elämän kehitystä. Lasten joogaa voidaan soveltaa myös tunnetaitojen harjoittelemiseen, tunteiden tunnistamiseen, kohtaamiseen sekä työstämiseen.


Ohjaajanne Reetta Eurasto
lasten ja perheiden joogaohjaaja (barnyoga.com)

Reetta on toiminut erityisopettajana 13 vuotta ja omaa vahvan käytännön-, sekä tunnetaidon toimia kaikkien lasten kanssa. Reetta arvostaa jokaista lasta sellaisena kuin hän on ja hänellä on taitoa löytää positiiviset vahvuudet jokaisesta lapsesta. Reetan iloinen, boheemi ja värikäs elämänasenne tuo ohjaukseen, sekä opettamiseen aina ainutlaatuisen tunnelman. Reetta osaa heittäytyä hetkeen ja vie lapset mukanaan ihanalle joogamatkalle Rauha-sammakon kanssa.


 

Syyskauden aikataulu

Koululaiset (8-12 vuotiaat)
Maanantaisin Klo 18.45-19.45

Ohjaukset alkavat viikolla 37 (9.9.2019)
Ohjaukset päättyvät viikolla 51 (16.12.2019)

Poikkeavat kerrat:

Jooga on lomalla viikolla 43 (25.10.2019)

Viikon 44 Jooga poikkeuksellisesti torstaina klo 17.30-18.30

Syyskauden kausimaksu

139€ 


 ILMOITTAUTUMINEN:

Kurssin nimi: Lasten jooga 8-12 vuotiaat

Lisätietoja antaa

Tiina Virlander 045 232 6199

tiina.virlander@vahvastimieleen.fi

(Jooga toteutetaan jos osallistujia vähintään 8 )

 

X