Tuntikalenteri & ajanvaraus

Ryhmäliikunta

Ryhmäliikuntatuntien tarkemmat tuntikuvaukset ja sisällöt kohdasta PALVELUT –> RYHMÄLIIKUNTA tai PILATES+VENYTTELY

Valitse valikosta Ryhmäliikunta, kalenterista päivä jonka tuntitarjonnan haluat nähdä. Jos haluat osallistua tunnille klikkaa tuntia, jolloin aukeaa kirjautumisruutu. Kirjaudu sisään ja pääset ilmoittamaan itsesi tunnille. Itsenäinen harjoitteluaika näkyy samassa taulukossa. Itsenäistä harjoitteluaikaa on aina silloin kun salissa 1 ei ole ohjattua tuntia taikka yksityistilaisuutta, kurssia tms.

Ensimmäinen ryhmäliikuntatuntisi on puoleen hintaan! Hinnastomme on nähtävillä kohdassa HINNASTO

Huomioithan että emme ole vakuuttaneet asiakkaitamme, joten tarkistathan että vakuutuksesi on tältä osin kunnossa.

Muu info koskien ryhmäliikuntatunteja

Alkusyksyn tuntikalenteri on voimassa 5.8-29.9.2019 välisen ajan ja se on päivitetty kalenteriin.

Loppusyskyn/alkutalven tuntikalenteri on voimassa 30.9-21.12 välisen ajan ja se julkaistaan syyskuun puolessa välissä.

Tunneillemme varataan aina paikka nettisivujemme kautta kohdasta Tunnit/Ajanvaraus. Ryhmäliikuntatunnit toteutetaan asiakaslähtöisesti pienryhmäohjauksina, siksi paikkoja tunneille vain rajoitetusti. Jos et ole ilmoittautunut tunnille etukäteen, voi olla että paikalle tultaessasi tunti on jo täynnä, joten ole ajoissa liikkeellä, näin mahdollistat varmuudella pääsysi liikkumaan ohjatusti.

Valitettavasti tunti ei toteudu jos tunnille on vain 3 ilmoittautunut. Näin tunti peruuntuu ja siitä lähtee peruutus viesti 60 minuuttia ennen tunnin alkua ja tunti poistuu järjestelmästä.

Voit itse peruuttaa tulosi tunnille 6 h ennen tunnin alkua, tai lähettämällä viestin numeroon 045 232 6199. Hoidathan peruuttamisen ajoissa, niin et vie toisen paikkaa tunnilta.

Tuntikalenteri pdf-muodossa

Tuntikalenteri 5.8.2019 alkaen

Hieroja Heli Häkkinen

Valitse valikosta Klassinen/urheiluhieronta, tämän jälkeen valitset hieronnan keston ja tämän jälkeen päivän sekä kellonajan. Voit myös varata ajan puhelimitse 045 107 3323 tai tupajumiton@gmail.com

Tarvittaessa otathan yhteyttä

Yhteystiedot