Tuntikalenteri & ajanvaraus

Valitse valikosta Ryhmäliikunta, kalenterista päivä jonka tuntitarjonnan haluat nähdä. Jos haluat osallistua tunnille klikkaa tuntia, jolloin aukeaa kirjautumisruutu. Kirjaudu sisään ja pääset ilmoittamaan itsesi tunnille. Itsenäinen harjoitteluaika näkyy samassa taulukossa. Itsenäistä harjoitteluaikaa on aina silloin kun salissa 1 ei ole ohjattua tuntia taikka yksityistilaisuutta, kurssia tms.

Ensimmäinen ryhmäliikuntatuntisi on puoleen hintaan! 

Huomioithan että emme ole vakuuttaneet asiakkaitamme, joten tarkistathan että vakuutuksesi on tältä osin kunnossa.

Hieroja Heli Häkkinen

Valitse valikosta Klassinen/urheiluhieronta, tämän jälkeen valitset hieronnan keston ja tämän jälkeen päivän sekä kellonajan. Voit myös varata ajan puhelimitse 045 107 3323 tai tupajumiton@gmail.com

 

Tarvittaessa otathan yhteyttä

Yhteystiedot

Muu info koskien ryhmäliikuntatunteja

Tunneillemme varataan paikka nettisivujemme kautta kohdasta Tunnit/Ajanvaraus. Ryhmäliikuntatunnit toteutetaan aina asiakaslähtöisesti pienryhmäohjauksina, siksi paikkoja tunneille vain rajoitetusti. Jos et ole ilmoittautunut tunnille etukäteen, voi olla että paikalle tultaessasi tunti on jo täynnä, joten ole ajoissa liikkeellä, näin mahdollistat varmuudella pääsysi liikkumaan ohjatusti.

Valitettavasti tunti ei toteudu jos tunnille on vain 1 ilmoittautunut. Näin tunti peruuntuu ja siitä lähtee peruutus viesti 45 minuuttia ennen tunnin alkua ja tunti poistuu järjestelmästä.

Voit itse peruuttaa tulosi tunnille 6 h ennen tunnin alkua, tai lähettämällä viestin numeroon 045 232 6199. Hoidathan peruuttamisen ajoissa, niin et vie toisen paikkaa tunnilta.

Tuntikalenteri

Klikkaa kalenteri isommaksi