Pitkäkestoiset projektit

Vahvasti Mieleen toteuttaa yrityksille ja yhteisöille pidempiaikaisia projekteja joissa tavoitteena on parantaa projektiin osallistuvien henkilöiden työkykyä ja nostaa vireystasoa myös arkeen.

Projektit räätälöidään aina vastaamaan asiakkaan toiveita ja sisällöt luodaan monipuolisiksi jotta omasta terveydestä huolehtimisesta tulisi osa arkea. Projektien tavoitteena on saada hyvinvoiva ja energinen työyhteisö joka kannustaa ja tukee toistensa matkaa parempaa ja terveempää arkea.

Meidän ohjauksemme perustuu seuraaviin aihealueisiin…

Keskivartalo on koko kehon ydin, sen voimatasojen ylläpito, kasvattaminen sekä myös ymmärtäminen on tärkeää. Koko kehoa kannattatteleva voima tulee keskivartalosta ja tähän voimaan perustuu meidän ohjaukset. Lihaskuntoharjoittelu on liikuntamuoto jonka tulisi kuulua jokaisen liikuntaympyrään tavalla tai toisella. Tämän harjoittelumuodon moniulotteiset hyödyt on nykyään jo täysin kiistattomat. Kehonhallinnan taidot on tärkeitä ja luo meille tietoa oman kehon toiminnoista sekä myös rajoituksista ja sen kautta tekee tekemisestämme turvallisempaa.

Kehon ja mielen huolto, voimme vain tiettyyn rajaan asti harjoitella,  mutta jossain vaiheessa joko mieli väsyy tai keho menee tukkoon. Meidän on pidettävä huolta myös kehomme elastisuudesta ja liikkuvuudesta jotta tekeminen ja jopa pelkkä oleminen olisi helpompaa. Mielemme tarvitsee samalla tavalla huoltoa jotta meillä on tilaa käsitellä mieltämme kuormittavia tekijöitä ja voimia tehdä tarvittavia muutoksia kohti parempaa ja kevyempää oloa.

Näiden yllä mainittujen taitojen harjoittaminen yhdessä ja ammattilaisen ohjauksessa vie “suorittamisen” tunteen pois ja ihminen kehittyy kuin huomaamattaan.

 

Lihaskuntoharjoittelu tutuksi

Alkaen 1569,-

alkaen

10 viikoa / 8- 16 hlöä

Kerran viikossa ohjattu 60 minuuttinen jossa käydään läpi lihaskunto- ja kehonpainoharjoittelun perusteita. Opetellaan tekniikka, liikehallintaa, voimantuottoa sekä keskivartalonhallintaa. Kerrat pidetään intesiivisinä sekä tehokkaina, kuitenkin niin että jokaisen lähtötaso huomioidaan. Monipuolinen ja tasokas harjoittelu tuo motivaatiota tekemiseen ja ryhmässä harjoittelu lisää hyvänolon tunnetta.

Kymmenen yhteistä harjoittelu kertaa tuo ryhmälle positiivista energiaa, parantaa yksilön kuntoa, kasvattaa motivaatiota pitää huolta omasta hyvinvoinnista, lisää vireystasoa sekä antaa paljon tietoja ja taitoja monipuolisesta ja tärkeästä liikuntamuodosta kuin lihaskuntoharjoittelu!

Keskivartalo vahvaksi Pilateksen opein

Alkaen 775,-

alkaen

5 viikkoa  / 8-15 hlöä

Kerran viikossa ohjattu 75 minuttinen jossa käydään läpi Pilateksen pääperiaatteita.

Pilates on vuosikymmenien saatossa kehitetty huippuunsa hiottu kehonhallintatekniikka, joka vahvistaa syviä vatsalihaksia ja keskivartaloa tehokkaasti, kohentaa ja ylläpitää ryhtiäsi, sekä pitää selkäsi terveenä. Menetelmän avulla voit harjoittaa itsellesi tasapainoisen ja vahvan lihaksiston, sekä joustavat nivelet ja hyvän lihasvenyvyyden. Menetelmän positiiviset vaikutukset ovat havaittavissa melko lyhyessä ajassa, riippuen harjoittelun intesiivisyydestä ja harjoituskertojen määrästä.

Pilates sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille liikkujille, niin liikunnanharrastuksen aloittaville kuin ammattiurheilijoille. Se sopii myös loukkaantumisten jälkeen lihasten vahvistamiseen, sekä henkilöille, jotka haluavat eroon selkä- ja hartiakivuista.

Yhdessä tutustuminen tähän lajiin kannattaa ja saatte paljon voimia työelämään.