Työhyvinvointi- ja virkistyspäivät

Vahvasti Mieleen Oy toimii keskellä uutta Lahtea, Villähteen alueella viihtyisissä tiloissa. Olemme luoneet ympäristön jossa asiakkaiden on hyvä levähtää, nauttia laadukkaasta ohjauksesta, hyvästä ruoasta sekä saada jotain erilaista ja kokonaisvaltaista palvelua joka edistää ryhmän hyvinvointia sekä jaksamista. Meille on tärkeää olla mukana edistämässä ihmisen jaksamista työelämässä ja tiedämme,  että henkilöstön fyysinen, psyykkinen sekä sosiaalinen hyvinvointi ja sen parantaminen sekä ylläpito edistää yrityksen myös tuottavuutta.

Räätälöimme aina kokonaisuudet asiakkaan toiveet huomioiden. Palvelukokonaisuuksien ja päivien sisältöihin luomme monipuolisen, terveyttä ja hyvinvointia edistävän sisällön joka vähentää stressiä, poistaa väsymystä ja kasvattaa luovuutta. Kun henkilöstö voi hyvin, toimii myös yritys. Virkistys- ja työhyvinvointipäivien pitäminen maksaa aina takaisin!

Teemme yhteistyötä hyvinvointialan ammattilaisten kanssa joilla osaaminen on korkealla tasolla ja tarjonta monipuolista. Päivien sisältöjen luominen on meille aina suuri ilo ja asiakas keskiössä. Näemme tarpeet kokonaisvaltaisesti ja virkistyspäivä jää aina meillä Vahvasti Mieleen.


Päivien sisällöistä hiukan…

Voimaa rauhoittumisesta ja pysähtymisestä, Yinjooga/Lempeä Pilates/Rentoutusharjoitukset

Nämä ohjatut hetket haastavat pysähtymään paikoilleen ja olemaan läsnä hetkessä. Vapautamme kehon jännitystiloista, jolloin energiaa vapautuu muihin asioihin. Tällaiset harjoitukset auttaa palautumaan arjen kiireestä, stressistä ja lisää kehon liikkuvuutta ja mielen luovuutta.

Vahvasti Mieleen – hyvinvointikeskuksesta löytyy viehättävä mentaalisali johon luomme aina elämysmäisen tunnelman jolloin tavoitetaan kokonaisvaltainen rauhoittuminen. Saliin mahtuu noin 20 hlöä kerralla. Toteutamme räätälöityjä tunteja myös pienemmille ryhmille.

Työpäivän aikana rauhoittuminen on myös tärkeää. Pieni hetki jossa pysähdytään, hengitetään ja lempeästi liikutaan sekä annetaan kehon ja mielen levätä, antaa paljon voimia loppupäivään. Vahvasti Mieleen tiimin voi kutsua myös työpaikalle, jolloin ohjaamme rauhallisen kehoa sekä mieltä palauttavan hetken paikanpäällä.


Vahva keskivartalo ja kehonhallinta, Pilates/Kehonpainoharjoittelu

Pilates

Pilates on vuosikymmenien saatossa kehitetty huippuunsa hiottu kehonhallintatekniikka, joka vahvistaa syviä vatsalihaksia ja keskivartaloa tehokkaasti, kohentaa ja ylläpitää ryhtiäsi, sekä pitää selkäsi terveenä. Menetelmän avulla voit harjoittaa itsellesi tasapainoisen ja vahvan lihaksiston, sekä joustavat nivelet ja hyvän lihasvenyvyyden. Menetelmän positiiviset vaikutukset ovat havaittavissa melko lyhyessä ajassa, riippuen harjoittelun intesiivisyydestä ja harjoituskertojen määrästä.

Toteutamme räätälöityjä Pilates tunteja joiden tavoitteena on kehittää ryhmän kehonhallinan taitoja sekä vahvistaa keskivartalon tukilihaksia ja näiden kautta parantaa ryhmän fyysistä työkykyä ja jaksamista.

Kehonpainoharjoittelu 

Vahvasti Mieleen- kehonpainoharjoittelussa käytetään mm. hihnoja joiden varassa tehdään lihaskuntoharjoitteita omankehonpainoa käyttäen vastuksena. Ohjatulla tunnilla kehitämme kehonhallintaa sekä syvien lihasten aktivointia. Tunneilla haastetaan jatkuvasti tasapainoa ja kesivartalopitoa. Tunti soveltuu kaikenkuntoisille ja on turvallinen tapa harjoitella rajoitteista huolimatta. Voiman, kestävyyden, tasapainon, liikkuvuuden sekä erityisesti keskivartalon tukilihasten ja kehon hallinnan kehittämiseen tarkoitettu tunti.

Kehonpainoharjoittelu tunti voidaan toteuttaa tekniikka painotteisesti sekä rauhallisesti tai nopea tempoisesti sekä tehokkaasti. Tämä ohjaus antaa energiaa sekä luo hyvää ryhmähenkeä, sillä jokainen kuntotasostaan huolimatta voi osallistua.


Esimerkki päivä liikkuen ( max 20 hlöä)

klo 9-11.00 Oma kokoustaminen ja tarjoilut

klo 11-12.00 Kehonpainoharjoittelu

klo 12-13.00 Lounas

Klo 13-14.15 Pilates

Klo 14.30 Iltapäiväkahvi tarjoilu

… Sauna lämmitetään myös halukkaille


Esimerkki päivä leväten ( max 20 hlöä)

klo 15-16.30 Yinjooga/ Lempeä Pilates

klo 16.30 Herkullinnen päivällinen katetaan tarjoiluhuoneeseen

… Sauna lämmitetään halukkaille


Muut hyvinvointia edistävät palvelut/lajit:

 • Lihaskuntoharjoittelu
 • Cross training-tyyppinen harjoittelu
 • Kehonhuolto
 • Ravintotietous ja hyvinvointi luennot
 • Stressin hallinta ja siihen liittyvät ohjauskokonaisuudet
 • Kokouspalvelut ja siihen liittyvät tarjoilut
 • Takkahuone -ja saunaostaston varaus sekä tarjoilut
 • Pitäkestoiset työhyvinvointia edistävät palvelukokonaisuudet liittyen fyysisen kunnon parantamiseen
 • Tapahtuma palvelut ja räätälöidyt teemapäivät
 • Hieronta
 • Naprapatia
 •  …
Yhdessä tekeminen tiivistää!