Vahvasti Mieleen – Tietoa meistä

VANHA LASTEN TARINA AURINGOSTA JA TUULESTA

Aurinko ja tuuli mittelivät siitä, kumpi on vahvempi. Kohteeksi valikoitui ohikulkenut mies ja voittaja olisi se, joka saa ensimmäisenä takin miehen päältä pois. Tuuli yritti puhkumalla ja voimalla, mutta sai aikaan vain sen, että mies takertui takkiin entistä kovemmin. Aurinko sen sijaan lisäsi lämpöä, joka sai aikaan miehessä hyvänolon tunteen ja hymyn. Hetken kuluttua mies jo riisuikin takkinsa.

Liikunnan ympärille on tänä päivänä paljon kehittynyt suorittamisen ilmapiiriä ja se aiheuttaa tavallisessa kuntoliikkujassa suorituspaineita, jopa ahdistusta sekä kelpaamattomuuden tunnetta. Edellisen tarinan opetuksen mukaan muutoksia saadaan aikaan paremmin hyvän olon kautta, kuin väkisin ja voimalla. Tarina kiteyttääkin ja kuvaa hyvin Vahvasti Mieleen Oy:n toiminta-ajatusta ja -periaatteita.

Haluamme myös näiden tarinoiden kautta kertoa ja osoittaa, että on aika tavallista, että liikuminen ja liikunnallisuus muuttaa muotoaan elämän varrella. Mutta se tärkein sanoma on, että kipinän voi löytää pysyvästi missä vaiheeessa elämää tahansa. Tämä on hyvä päivä ottaa se ensimmäinen askel!

Ota yhteyttä