Heli Häkkinen – minun tarinani

Vuonna 2005 valmistuin lähihoitajaksi Lahden sosiaali-ja terveysalan oppilaitoksesta. Siitä asti olen työskennellyt vanhusten parissa erilaisissa hoitolaitoksissa.

15 vuotta omistauduin täysin hoitotyölle ja unohdin oman hyvinvoinnin sekä liikkumisen.

Vuonna 2016 hakeuduin PT-valmennukseen, jonka kautta löysin liikunnan ilon sekä terveelliset elämäntavat takaisin. Aloin voimaan hyvin ja terveydestä sekä sen edistämisestä tuli osa arkea. Salilla treenatessa kiinnostuin lisää ihmisten hyvivoinnista. Kuulin paljon kun ihmiset pukukopissa valittelivat lihaskireyksiä ja kiputiloja. Minulle heräsi ajatus ”voisinko minä joskus olla heidän apu”.

Vuonna 2017 hakeuduin Pajulahden urheiluopistoon urheiluhierojakoulutukseen. Valmistuin sieltä keväällä 2018 ja tuntuu että olen löytänyt ammatin jota ilolla haluan harjoittaa.

Yritykseni Hierontapalvelu Tupa jumiton tarjoaa klassista-/urheiluhierontaa kaikenikäisille ja kuntoisille asiakkaille. Työssäni käytän apuna mobilisoivia otteita ja fascia-käsittelyjä.

Tulevaisuudessa aion kouluttaa itseäni lisää jotta voisin palvella asiakkaitani monipuolisemmin. Palveluihini tulee kinesio-/urheiluteippaausta, sekä rentoutumiseen tarkoitettuja erikoishierontoja.

Ainut asia jonka kanssa joudut elämään koko elämäsi, on oma kehosi! Panosta siihen ja huolla sitä.

Lämpimästi tervetuloa jumittomaan tupaani =)

Heli Häkkinen

Heli Häkkinen

Koulutettu hieroja

 

Salilla treenatessa kiinnostuin lisää ihmisten hyvivoinnista. Kuulin paljon kun ihmiset pukukopissa valittelivat lihaskireyksiä ja kiputiloja. Minulle heräsi ajatus ”voisinko minä joskus olla heidän apu”

 

”Minun luonani kehosi ja mielesi rentoutuu”